Polisitirenul DALMATINA

Inovație de la CAPAROL

Plăcile de polistiren expandat Dalmatina, o combinație de perle albe și perle grafitate, îmbină termoizolarea superioară a plăcilor grafitate cu avantajele termodinamice ale plăcilor albe de polistiren, oferind în același timp importante avantaje comparativ cu plăcile termoizolante standard.

Randament mai ridicat la izolare

Datorită coeficientului de transfer termic de 0,0329 W/m2K, plăcile termoizolante Dalmatina oferă o eficiență termică mai ridicată cu 15% decât plăcile de polistiren alb, precum și posibilitatea de a reduce în mod corespunzător grosimea stratului de izolație.

Aplicare în siguranță

Chiar și în cazul temperaturilor ridicate, plăcile termoizolante pentru fațade Dalmatina se pot depozita fără probleme și pot fi aplicate în deplină siguranță, este exclusă o deformare nedorită sau o curbare a plăcii proaspăt aplicate datorită stabilității termice a acesteia.

Fenomenul de evaporare - uscare prea rapidă a masei de armare datorat supraîncălzirii, în cazul plăcilor grafitate - aparține de asemenea trecutului.

În plus, datorită stabilității dimensionale, devine inutilă umbrirea schelelor care necesită costuri ridicate.

Calitate unică

Aspectul optic inconfundabil facilitează identificarea materialului pe fațadă, fiind astfel garantată calitatea produsului și făcând imposibilă substituirea lui cu altul de calitate îndoielnică: scor maxim la capitolul siguranță.

Alegeți siguranța punct cu punct oferită de noile plăci termoizolante DALMATINA, inovație CAPAROL.

Puncte în plus


  • Putere ridicată de termizolare: cu un coeficient de transfer termic de 0,0329 W/m2K, plăcile Dalmatina realizează o termoizolare superioară cu cca. 15% față de polistirenul expandat clasic, cu perle albe. Pentru aceeași grosime și densitate a plăcii => mai multă eficiență de izolare sau reducere corespunzătoare a grosimii stratului de izolare.

  • Stabilitatea dimensională.

  • Stabilitatea termică garantează siguranța maximă la aplicare.

  • Aspect unic, inconfundabil asigură un control rapid al calității.

  • Rosturile între plăci, la montare, sunt mai ușor de observat în cazul polistirenului Dalmatina decât în cazul polistirenului alb, care reflectă lumina și împiedică vederea, creând efectul de „orbire”.