Daw Bența

Despre noi

DESPRE NOI

DAW BENŢA MOL este filiala companiei DAW BENȚA, care este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW SE - lider european pe piaţa finisajelor pentru construcții. Compania comercializează mărcile CAPAROL, CAPATECT, ALPINA şi DISBON.

Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate,sisteme de termoizolare, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli.

Dacă vrei să sporești confortul casei tale, trebuie să termoizolezi fațada. Astfel, vei beneficia de confort termic, pe tot parcursul anului și vei face economie la facturile pentru utilități.

Caparol prezintă 4 sisteme de termoizolație care satisfice orice cerință de termoizolare a pereților exterior.

Principalul component a sistemului de termoizolare o reprezintă plăcile termoizolante originale Dalmatina cu aspectul lor inconfundabil. Ca și principală caracteristică, plăcile termoizolante Dalmatina au un coeficient de conductivitate termică de 0,0329 W/mK și îmbunătățesc cu 15% izolarea termică a fațadei, comparative cu plăcile albe de polistiren expandat.

Sistemul termoizolant mineral Minera –line utilizează ca material isolator plăcile rigide din vată bazaltică, termoizolația termică superioară reduce zgomotul din exterior , oferă protecție natural împotriva atacului algelor și a ciupercilor și asigură casa de reacție la foc A1-incombustibil, satisfăcînd cele mai riguroase cerințe.

Odată cu montarea unui sistem de termoizolație profesional veți crește valoarea casei din punct de vedere estetic și o veți face mai atractivă. Sistemele moderne de tremoizolații va oferă o multitudine de posibilități de decorare și va pot îndeplini toate cerințele estetice.

Caparol – expertul în fațade

Avantajele termoizolației